Om selskapet

1996

ØB Regnskap AS ble etablert i juli 1996. Først var selskapet enkeltpersonforetak, for seinare å bli omdanna til AS.

Selskapet er eigd av dagleg leiar Ole Jørgen Ose.

1998

Dei første 2 åra var selskapet etablert i ein kjellar på Ose. I 1998 flytta vi til lokaler i Strandgata 5B.

2018

Etter flytting til nye lokaler mot Strandgata i november 2018, har vi nå lyse og trivelige lokaler.  Nå har vi egne kontor med muligheter for samtaler med kunder, og møterom i tillegg

2020

Mer skybaserte løysinger i åra framover. Starta opp med muligheter for skybasert regnskapsføring i Tripletex

2021

I juli 2021 kunne vi feire 25 års drift i selskapet. Det har vært stor utvikling i teknologien, spesielt siste åra. Vi driver videre med fokus på skybaserte løysinger framover.

Litt historie

Ørsta Bruk AS hadde drift i Strandgata 3, 5 og 7 frå rundt 1905 til nedlegging i slutten av 1984. Ørsta Bruk AS var eit stort selskap med mange tilsette. Selskapet var ein møbel- og dørfabrikk, men hadde og mellom annet jernvare, rørlegging og trelastlager som arbeidsområde. Ved nedlegging vart firmaet delt i 5 mindre selskap, der mellom annet ØB Rør AS vart etablert i februar 1985. ØB Rør AS videreførte rørleggerdelen frå tidligere Ørsta Bruk AS.

I dag er Ørsta Bruk AS navnet på eigedomsselskapet som eig Strandgata 5A, og Ørsta Bruk Eigedom AS navnet på eigedomsselskapet som eig Strandgata 5B. Videre driver ØB Jernvare AS, ØB Rør AS og ØB Regnskap AS med «ØB» bokstavene som stammer frå Ørsta Bruk navnet.

ØB Regnskap AS driver i dag i lokaler som tidligere ble brukt til dørproduksjon i fabrikkdelen til Ørsta Bruk AS.

I dag

Etter etableringen i 1996 med 1 tilsett, er det i dag 6 tilsette ved kontoret. Våre medarbeidere har relevant utdanning og lang erfaring innen området.

Vi driver i ein bransje med stadig utvikling og endring. Regnskapsforeningen Regnskap Norge forventer mer elektroniske løsninger, mer automatiserte løsninger og mer samarbeid mellom kunde og regnskapskontor i årene fremover. Vi blir med på den spennende utviklinga framover. Vi er der for å hjelpe deg.

I 2020 startet vi med skybasert regnskapsføring i Tripletex for enkelte kunder. Planen er å gå over til skybaserte løysinger i årene fremover.

Besøksadresse

Strandgata 5B, 2.etg
6150 Ørsta

Postadresse

Strandgata 5B,
6150 Ørsta

Kontakt oss

Tlf: 70 06 66 50
E-post: post@obregn.no

Følg oss